business

Ние предлагаме безплатен реален IP адрес,безплатна онлайн телевизия,възможност за VoIP телефония чрез Vlan пренос!

За своите бизнес клиенти ЗУУМ предлага високоскоростен оптичен интернет на оптимални цени. Ние разбираме колко важна е за вас непрекъсната свързаност към глобалната мрежа от информация, затова създадохме второ трасе София – Перник, с което гарантираме сигурност и надеждност на връзката.

Зуум разполага със собствена оптична мрежа, във всички райони на града, което позволява да предложим на корпоративните клиенти висококачествени услуги за пренос на данни от тип „точка до точка” и „точка до много точки”.

MAN (Metropolitan Area Network) свързаноста е връзка между два или повече обекта в района на града със скорост подходяща за нуждите на клиента. MAN мрежата се състои от две основни части – опорна мрежа (backbone) и клиентски интерфейс. Опорната мрежа представлява набор от точки за достъп (POP – point of presence), в които има маршрутизатори, свързани помежду си с високоскоростни връзки. Клиентският интерфейс представлява оптичен кабел, прокаран между абоната и най-близката точка за достъп. За да се осъществи връзка между два или повече абонатни поста, в опорната мрежа се конфигурира виртуална локална мрежа (VLAN). Тъй-като връзките в опорната мрежа са резервирани, MAN-връзката е дори по-надеждна от директен кабел (dark fiber), положен между две точки. Връзката се осъществява посдредством изградената оптична мрежа като при клиета се терминира на Fast Ethernet Port. Надежноста на връзката се гарантира от висококачественото оборудване в нашите опорни точки – CISCO, HP, DELL. Спрямо нуждите на клиента предлагаме гъвкаво управление на трафика на Layer2 ниво и избор на скороста на  MAN портовете в различните точки.

Обадете ни се още сега! Ние ще ви предложим най-добрия вариант на свързаност за вашата компания на цена без конкуренция!